FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
LA DRA. MARTA ESTRADA IMPARTEIX LA CONFERÈNCIA "ÈXIT EMPRESARIAL I *SOFT *SKILLS COM ES RELACIONEN?

LA DRA. MARTA ESTRADA IMPARTEIX LA CONFERÈNCIA "ÈXIT EMPRESARIAL I *SOFT *SKILLS COM ES RELACIONEN?

La conferència, emmarcada dins del Programa Campus *Obert de l'UJI, va ser impartida ahir tard a la sala de conferències de la *FECAP

Ahir a la vesprada i a la sala de conferències de la *FECAP, es va realitzar una interessant conferència titulada "ÈXIT EMPRESARIAL I *SOFT *SKILLS COM ES RELACIONEN? que va ser impartida per la doctora Marta *Estada Guillén, professora titular del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I.

Durant aquesta, la professora va anar desgranant algunes de les habilitats blanes que tenen un impacte directe en els resultats de les empreses, i que no depenen tant dels coneixements tècnics i coeficient intel·lectual, sinó d'una altra sèrie d'habilitats com la intel·ligència emocional, el lideratge, la cooperació, la gestió de conflictes, la cultura d'empresa, etc. a més de mostrar amb exemples de diferents empreses, com es podrien extrapolar a altres entorns empresarials. La seua intervenció va suscitar un notable interés entre els assistents, els quals van poder participar i plantejar els seus punts de vista i dubtes sobre aquest tema, que van ser respostes per la professora.

Aquesta conferència s'emmarca dins del Cicle de Conferències de la Seu d'Interior de l'UJI, dins del programa Campus *Obert i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Segorbe.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia