FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La majoria de les pimes creu que la innovació els ajudarà a eixir de la crisi

La majoria de les pimes creu que la innovació els ajudarà a eixir de la crisi


El percentatges és major que en les grans empreses.

No obstant això, la pandèmia ha obligat moltes empreses a deixar en suspens els seus plans d'innovació. És el cas del 29% de les companyies, que reconeixen haver posposat els seus projectes d'innovació a conseqüència de la pandèmia. Apart, un 24% de les grans empreses els han cancel·lats.

Transformació digital

D'altra banda, la Covid-19 ha accelerat la transformació digital de moltes empreses. Segons el baròmetre, el 27% de les petites empreses i el 19% de les grans reconeix haver accelerat la seua transformació digital. Tot això ha sigut també conseqüència del canvi d'hàbits del consumidor.

De fet, la majoria de les companyies treballa per adaptar-se als nous hàbits de consum. Un 63% ha optat per implementar el comerç electrònic, incrementant o introduint capacitats enfocades a l'e-*commerce. Per part seua, un 49% de les empreses reconeix que s'ha centrat en augmentar la inversió en Màrqueting i Innovació, mentre que en el 76% dels casos, s'han produït un altre tipus de canvis en el negoci adaptant-se a les noves necessitats i condicions ocasionades per la pandèmia.

Malgrat tot, per a la majoria, innovar és més difícil que mai. El *CEO de *Leyton Ibèria, David Parra, explica que això es deu “a la regulació a Espanya, però també al finançament i al difícil accés a les subvencions”. Ell troba a faltar més coneixement per part de les empreses de les ajudes públiques i de com accedir a elles.

Sobre els plans de l'Administració

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia