FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La pime espanyola supera la mitjana europea en preparació per al teletreball

La pime espanyola supera la mitjana europea en preparació per al teletreball

L'Observatori Nacional de Teletreball i Societat revela que en 2021 ja hi ha un 11,2% de *teletrabajadores.

La pime espanyola supera a la mitjana europea en preparació per al teletreball. De fet, el nostre país supera en tots els rangs de grandària a la mitjana de la Unió. No obstant això, si comparem únicament el nivell d'adaptació al teletreball a Espanya, les petites empreses de menys de deu treballadors són les que tenen més camí per recórrer.


Segons l'informe ‘Teletreball i treball en mobilitat a Espanya i la UE’, publicat per l'Observatori Nacional de Tecnologia i Societat, els percentatges de provisió de dispositius en mobilitat en petites empreses estan molt per davall respecte a la resta de grandàries.

En 2020 el percentatge d'empreses de zero a nou empleats que van proporcionar un dispositiu portàtil amb finalitats laborals va ser tan sols del 41%. Menys de la meitat de les petites empreses a Espanya ho fan d'aquesta manera. Una dada que contrasta amb la resta de rangs empresarials:

- En empreses de 10 a 49 treballadors, el 71% proporciona dispositius portàtils amb finalitats empresarials

- En pimes ( de 50 a 249 empleats) ho fan un 87%

- En les grans empreses el percentatge és del 96%

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia