FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Las pequeñas y medianas empresas que utilicen Facebook como herramienta empresarial tienen nuevos recursos a su disposición. Facebook ha implementado nuevas funcionalidades como es la de crear salas d

Las pequeñas y medianas empresas que utilicen Facebook como herramienta empresarial tienen nuevos recursos a su disposición. Facebook ha implementado nuevas funcionalidades como es la de crear salas d

La companyia permet crear sales d'àudio en directe i incorporar la reserva de cites

Les petites i mitjanes empreses que utilitzen Facebook com a eina empresarial tenen nous recursos a la seua disposició. Facebook ha implementat noves funcionalitats com és la de crear sales d'àudio en directe o incorporar la reserva de cites a través de Whatsapp.


Consolidar presència en la Xarxa

La companyia ajuda d'aquesta manera al fet que els xicotets negocis puguen consolidar la seua presència en la xarxa. A més, segons s'ha anunciat, es preveu incloure en el catàleg més serveis que acosten als clients a les empreses més enllà dels tradicionals posts empresarials.

La característica que s'ha inclòs de les sales d'àudio és molt similar a la ja implementada per la xarxa social *Clubhouse. Des del propi portal de Facebook *for *Business informen que les sales d'àudio estaran disponibles per a les petites empreses. L'objectiu és, segons diuen, que aquestes puguen celebrar trobades amb experts i clients des de la pròpia plataforma. A més, s'inclou una nova funcionalitat per a poder realitzar crides i *videollamadas a través de *Business *Inbox en Messenger.

Gestió de cites

D'altra banda, a nivell mundial s'està incorporant una nova funció per a gestionar de manera més eficient les cites entre clients i les empreses.

Segons indiquen des de Facebook, aquest servei de gestió estarà disponible des de la pròpia pàgina web de les empreses. Fins hui el servei sol estava disponible per a les grans organitzacions, però ara també ho estarà per a aquelles companyies de menor grandària.

D'altra banda, Facebook vol ajudar les empreses a promocionar millor els seus negocis. En aqueix sentit, ha iniciat diverses proves a través d'anuncis personalitzats. El funcionament és senzill, els usuaris que vegen aquest tipus d'anuncis podran saber que es tracta d'empreses xicotetes una vegada hagen donat a ‘m'agrada’.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia