FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE L'ALT PALÀNCIA, integrada en *FECAP, LLANÇA LA CAMPANYA "PRINCIPIS PER A RECUPERAR ELS PRINCIPIS"

L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE L'ALT PALÀNCIA, integrada en *FECAP, LLANÇA LA CAMPANYA "PRINCIPIS PER A RECUPERAR ELS PRINCIPIS"

L'Associació de Comerciants de l'Alt Palància, integrada en *FECAP, juntament amb *Confecomerç CV llança la Campanya PRINCIPIS PER A RECUPERAR ELS PRINCIPIS

L'Associació de Comerciants de l'Alt Palància, juntament amb *Confecomerç ha posat en marxa una campanya, que s'emmarca dins de la iniciativa “*ElBuenComprar”, i que sota el lema “Principis per a recuperar els principis” posa l'accent en la situació internacional que estem vivint (escassetat de productes, bloquejos en el subministrament, desproveïment, pujades de preu, etc.) i la necessitat de posar en valor uns conceptes que són essencials de cara al futur.

La nova acció va dirigida al consumidor final i pretén conscienciar sobre l'important que és trobar la solució a prop quan el món es trontolla, del necessari que són els nostres productes autòctons, el nostre comerç de proximitat, un sector estratègic que compleix amb la seua vocació de servei i de contribució a la societat, que està sempre al costat de les persones. Perquè enguany, més que mai, els ciutadans s'han adonat de l'imprescindible que és tindre un comerç pròxim en els moments més crítics, per a poder garantir les seues necessitats més bàsiques.

Si l'any passat la iniciativa conscienciava sobre l'impacte de la compra en el futur del territori, amb l'acció #*ElFuturoQueCompras, que va ser premiada en diversos festivals de publicitat, ara l'Associació al costat de *Confecomerç ho fa sobre la importància de recuperar uns principis que han eixit a flotació davant un escenari globalitzat que ens ha fet veure les seues imperfeccions. I ho fem posant èmfasi en quatre principis bàsics, que són l'ADN del comerç de proximitat, xicotetes lliçons de vida que sembla que havíem oblidat: Pròxim, humà, fresc i sostenible.

Per a la iniciativa s'han editat peces com a cartelleria i bosses, gratuïtes per als comerciants associats de l'Alt Palància, amb la finalitat de captar l'atenció dels clients i difondre al màxim l'acció.

La campanya també compta amb una web www.principiospararecuperarlosprincipios.es, en la qual s'han bolcat els materials (creativitat de cartells, vídeo, mini vídeos personalitzables per als comerciants associats i *gifs animats per a xarxes i WhatsApp). La imatge de la campanya té una estètica moderna, però que recorda als cartells tradicionals, posant l'accent en la idea de recuperar uns valors que ara més que mai cobren especial rellevància.

El president de l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància ha assenyalat d'aquesta campanya que “posa en evidència tot el que estem vivint ara, sent una iniciativa que convida a reflexionar sobre la importància que adquireix un sector com el xicotet comerç, que és el principal tractor dels nostres sectors primaris (agricultura, ramaderia i pesca) centre i base fonamental de la nostra economia local, així com el que més aporta socialment i més respecte té al medi ambient, contribuint així a la sostenibilitat del planeta”.

En aquest sentit, Luis Miguel Lozano, ha considerat que “hem de situar al xicotet comerç en primera línia de l'estratègia per a eixir de l'actual crisi, sent prioritari que les actuacions que formen part de l'eix de la política vagen encaminades a dotar-li dels mitjans necessaris per al seu impuls repercutint aquestes accions en la resta de sectors productius. Estem davant un moment únic, en el qual hem de reforçar els nostres recursos, el nostre teixit comercial, per a d'aquesta manera poder afermar les bases que assentisquen la nostra economia, decisives per al creixement del nostre territori”.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia