FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
L'empresa de Segorbe Blasco *Fruit S.L. premiada per la Cambra de Comerç

L'empresa de Segorbe Blasco *Fruit S.L. premiada per la Cambra de Comerç

Ha sigut guardonada amb el Premi a l'Exportació

El president de la Diputació de Castelló, José Martí,va centrar la seua intervenció amb un record especial a aquells empresaris que pitjor l'estan passant en aquesta crisi, especialment al sector de l'oci nocturn, mentre que va destacar el bon nivell de recuperació de *lossectores exportadors castellonenc.Martí va assenyalar la seua confiança en uns fons europeus que ens permetran tornar als nivells *decrecimientomientras que va lloar a les empreses premiades pel seu exemple.

Cristóbal Peña, Director Regional Castelló i València Nord *deBanco Sabadell, i patrocinadors de l'esdeveniment, en la seua intervenció va manifestar que "amb *nuestroapoyo a aquests *premiosBanco Sabadell vol contribuir al reconeixement públic *deltalento, l'esforç, i el coratge de *lasempresarias i *empresariosque lideren projectes d'èxit i de futur"

*Lapresidenta de la Cambra de *Castellóny amfitriona de l'acte,Dolores *Guillamón, va posar èmfasi en *elesfuerzo, el treball, la tenacitat i el compromís de totes les *empresaspremiadas en aquesta edició, així com el seu agraïment al Banc de Sabadell, *partner d'aquests premis, guardons que tornen a posar de manifest l'exemple de *untejido *empresarialcastellonense que es creix davant les adversitats. *Guillamónseñaló que no té cap dubte que aquest temps passarà, que deixarem arrere els disgustos d'una pandèmia que ens ha esglaiat l'ànima. Passarà, sens dubte, però el que romandrà sempre serà *elejemplode els qui hui pugeu per a recollir uns premis que hui formen part de l'ànima d'aquesta Cambra".

José Luis Blasco assenyalava que "L'empresa es caracteritza per la qualitat. Nosaltres, si hem fet clients i els conservem és per la tenacitat i per mantindre els criteris i la línia marcada, i mai buscar un benefici immediat. Ens agrada que el client ens conega, que estiga content i que hi haja relació. Volem crear mercat i que la nostra marca estiga en el major nombre de països del món"

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia