FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
LES ACTIVITATS PREVISTES EN LA *FECAP ES POSPOSEN SINE DIE

LES ACTIVITATS PREVISTES EN LA *FECAP ES POSPOSEN SINE DIE

Totes les activitats previstes en la FECAP es posposen sine die fins a estar totalment controlat el *coronavirus-19 i garantida la salut de les persones que vulguen participar les mateixes.

Tal com com comuniquem recentment, l'Assemblea General i totes les activitats previstes en *FECAP, es posposen sine die fins a estar complemente assegurada la salut de les persones que puguen assistir i participar en aquestes.

Mantindrem les activitats previstes i amb les dates que estaven programades, amb la finalitat de facilitar la inscripció de les persones que puguen estar interessades en aquestes, siguen autònoms o treballadors en règim general i en menor mesura desocupats. Tan prompte siga superat el virus es comunicaran les noves dates.


Nosaltres continuarem en actiu i al vostre servei, així que si necessiteu contactar amb nosaltres, l'heu de realitzar només a través del telèfon 9647111644, 619940324 (whatsapp) o correu-vos fecap@fecap.org o paco@fecap.org, en horari de 8 a 14 h.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia