FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les ajudes públiques per a pimes són insuficients

Les ajudes públiques per a pimes són insuficients

Més d'un 60% de les empreses pensa que no s'han gestionat bé les ajudes

Més del 60% de les petites i mitjanes empreses (pimes) consideren “insuficients” les ajudes públiques. La dada el revela l'II Estudi sobre “L'Efecte del Covid-19 en els negocis internacionals publicat per *Gedeth *Network, en col·laboració amb investigadores de la Universitat de *Sídney, i amb el patrocini de *SynerJoy *BPO.


Les empreses adverteixen en aquest estudi que les ajudes són insuficients i que no han sigut ben gestionades des del principi.

L'estudi contempla l'opinió de més de 500 entitats, públiques i privades, pertanyents a 56 països diferents.

Sobre la gestió de les ajudes públiques, un 61% de les empreses pensa que la gestió no ha sigut bona i que no hi ha hagut tantes ajudes com les que necessiten les empreses. La majoria de les pimes, un 70% té una opinió negativa de les institucions públiques, mentre que l'opinió negativa de les pimes no arriba al 50%.

D'altra banda, en l'informe apareixen diferents opinions per regions. Per exemple, un 75% de les empreses d'Amèrica del Nord està satisfeta amb les ajudes públiques. Per part seua, un 70% de les empreses llatinoamericanes i un 65% de les europees estan descontentes amb el procés.

Gestió global o nacional de la crisi

En funció de com s'haja generat la crisi i si aquesta té una influència nacional o una global, els resultats són dispars. Les grans empreses i associacions privades solen apostar per una gestió global de la crisi, mentre que les pimes i institucions públiques són més partidàries d'una nacional. D'igual forma s'adverteixen diferències per sectors. És el cas del sector Salut, Turisme i sector Immobiliari, que opten per la gestió global, mentre que Banca i Finances o Energia prefereixen la gestió nacional de les crisis.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia