FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes a les quals millor els va, les que més tecnologia usen

Les pimes a les quals millor els va, les que més tecnologia usen

Un informe d'IBM mostra que les empreses que han apostat per la tecnologia han augmentat els seus ingressos en 6 punts.

Les empreses que més van utilitzar la tecnologia durant la pandèmia augmenten els seus ingressos en 6 punts percentuals. Així ho assegura l'estudi d'IBM ‘Digital *Acceleration’. IBM ha estudiat empreses de 12 sectors econòmics per a conéixer l'impacte de la tecnologia en els seus negocis. En aqueix sentit, destaquen les que es dediquen a activitats de comerç al detall.


En l'àmbit del comerç al detall les empreses que van emprar la tecnologia van aconseguir 16 punts més d'ingressos que la seua competència. Per darrere d'aquesta activitat se situa el sector energètic, amb 12 punts més, seguits pel de les assegurances, amb 10 punts més i els viatges, amb 9 punts més.

A més d'això, segons l'informe emés per IBM, les tecnologies que més han impactat en el rendiment dels negocis són les que tenen a veure amb la *telefonomía mòbil, la intel·ligència artificial i el *Cloud.

Ús de la *IA

En alguns casos, com el *IoT, altres tecnologies han acabat per relegar-ho del principi del rànquing a l'últim lloc després de la pandèmia. No obstant això, la percepció de les empreses sobre aquesta mena de tecnologia ha evolucionat. Ara estan un 74% més disposades a utilitzar el núvol híbrid per a millorar la seua seguretat i *resilencia. I un 60% de les organitzacions han començat a utilitzar la *IA per a millorar la satisfacció dels seus clients.

D'acord amb l'informe, la tecnologia diferenciadora en les empreses ha sigut la intel·ligència artificial. La *IA millora el rendiment empresarial en sectors com el financer, en l'àmbit dels productes químics, industrials i també científics. Segons IBM en aquells sectors en els quals les empreses havien realitzat una major inversió van obtindre majors ingressos durant la *Covid-19.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia