FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les PIMES aposten pels *ERP per a afrontar l'era post-*COVID

Les PIMES aposten pels *ERP per a afrontar l'era post-*COVID

En ple procés de digitalització, les petites i mitjanes empreses tenen clares les eines que volen al seu costat.

Les empreses estan abraçant les noves tecnologies de la millor forma que poden. Després de tot el que va succeir durant el passat 2020, molts negocis han decidit córrer com mai i accelerar els seus processos de digitalització per a adaptar-se als temps que corren.

L'audiència ara es mou moltíssim a través de canals digitals, i això ha fet que les empreses hagen decidit llançar-se a aquest camp, reforçant la seua presència en aqueixos mateixos canals. Però, al mateix temps, també ha fet que busquen traure profit de tota classe d'eines informàtiques per a millorar el seu treball.

Dins d'aquest panorama de canvi, els *ERP han anat cobrant més i més força. De fet, els *ERP per a PIMES estan marcant un abans i un després per a moltes d'aquestes empreses.

I és que, actualment, se'ls considera una de les claus per a millorar la productivitat de les pimes. Una cosa bastant rellevant donades les circumstàncies, però totalment cert una vegada s'analitzen les funcions i capacitats d'aquests *softwares de gestió.

Veurem què ofereixen a aquests negocis, igual que altres aspectes clau de l'àmbit de les PIMES que està espentant al seu ús. Veurem el per què d'aquesta gran aposta de les petites i mitjanes empreses pels *ERP.

Què ofereixen els *ERP per a PIMES?

El principal i més important que ofereix un *ERP a les PIMES és un servei íntegre de gestió i control de processos en l'empresa. Aquestes eines es dissenyen i emmotlen a mesura de les necessitats que tinga el negoci en qüestió.

Gràcies a això, ja es pot albirar la primera proposta de valor d'aquest conjunt d'eines: l'estalvi. Els qui aposten per ells tenen al seu abast un conjunt de funcions i propietats que se centren exclusivament en les necessitats de la PIME. Res de pagar per funcions innecessàries, el pressupost s'ajusta només al que realment fa falta.

Més informació

Font: elcierredigital.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia