FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes continuen posant a la pàgina web com el principal en digitalització

Les pimes continuen posant a la pàgina web com el principal en digitalització

Un 68% de les pimes opta per destinar l'ajuda del Kit Digital al seu web

El 68% de les petites i mitjanes empreses opta per destinar l'ajuda del kit digital a la creació d'una pàgina web. De fet, les empreses que ja disposen d'una pàgina web poden aprofitar aquestes ajudes per a invertir en la seua millora o substitució.


Les necessitats específiques de l'empresa poden conéixer-se una vegada que aquesta realitza el test d'autodiagnòstic web abans de sol·licitar l'ajuda del kit digital, segons detallen els experts de *Cosmomedia, que indiquen que el test pot realitzar-se des de la seua pròpia pàgina web.

A través d'aquest test, l'empresa pot tindre una referència sobre l'estat de la seua pàgina web, en cas de disposar d'una. Així, els anys que tinga el disseny web poden servir de referència per a saber si l'empresa necessita renovar aquest servei. Per exemple, en el cas que la pàgina web dispose de més de quatre anys i no haja tingut cap redissenye ni millora funcional, seria factible que es puga millorar el disseny web a través del kit digital.

D'altra banda, en el cas que la pàgina web tampoc compte amb una gestió de cookies o d'avisos legals actualitzats i no complisca la normativa europea en matèria de protecció de dades, també es podrien usar les ajudes per a millorar la privacitat del lloc web.



Presència en Internet

El test d'autodiagnòstic també determinarà si la pàgina web és accessible. En aquest cas, s'avaluaran criteris tècnics i de disseny i s'oferiran millores per a millorar l'accessibilitat del portal.

A nivell de posicionament web les empreses podran conéixer millor els factors que influeixen en què la pàgina aparega en les primeres posicions d'Internet. Si la pime té una pàgina web sense paraules clau ni continguts elaborats per a eixir en els primers resultats de Google, l'empresa podrà utilitzar el bo digital per a aquest fi.

Així, l'accés al test d'autodiagnòstic proporcionarà a les empreses el coneixement que necessiten per a saber en quins aspectes de la seua presència en Internet han d'invertir.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia