FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes espanyoles, al capdavant en el maneig de xarxes socials

Les pimes espanyoles, al capdavant en el maneig de xarxes socials

Superen a altres països com Itàlia, Alemanya i França

Les pimes espanyoles lideren el maneig de les xarxes socials. Així s'adverteix en l'estudi sobre la maduresa digital de les microempreses a Espanya i Europa elaborat per l'Observatori de la Digitalització de *GoDaddy.


Les pimes espanyoles encapçalen el rànquing en maneig de xarxes socials. De fet, se situen les primeres amb 45 punts enfront dels 44 punts que tenen les empreses italianes i per davant dels alemanys, que obtenen 42 punts sobre el seu maneig de xarxes socials. A la cua de la classificació figuren els francesos amb una puntuació de 37.

L'informe també posa de manifest que 7 de cada 10 empreses d'Alemanya, Espanya i Itàlia ja tenen pàgina web o presència en les xarxes socials. Mentre que a Espanya es destaca pel maneig de les xarxes socials, a Alemanya el fan per posseir més pàgines webs amb e-*commerce.

Segons l'estudi de *GoDaddy, el 28% dels autònoms espanyols que s'han enquestat es classifiquen uns pioners digitals. La majoria d'ells, a més, tenen una gran afinitat amb el món digital i utilitzen de manera regular les xarxes socials, les vendes en línia i altres activitats relacionades amb el màrqueting.

Assentats Digitals

Així mateix, destaca la dada que el 26% de les empreses espanyoles són el que es coneix com ‘Assentades Digitals’. Es tracta de companyies que tenen un nivell mitjà de digitalització. Aquestes empreses disposen, a més, de bons dispositius tècnics, així com d'eines de col·laboració i serveis de seguretat.

No obstant això, malgrat que les empreses tenen una bona infraestructura digital, són bastant reservades pel que fa a les vendes i al màrqueting digital. Segons les dades de l'informe, un 22% d'aquestes empreses són ‘Iniciades Digitals’, això vol dir que estan convençudes dels avantatges de la digitalització, però encara no estan molt ben equipades. Per part seua, hi ha un 24% de les empreses que es cataloguen en el que s'ha denominat ‘Escèptics Digitals’. En aquest cas, les empreses mostren un escàs compromís amb les qüestions digitals i tampoc han invertit en equips tècnics.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia