FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes pateixen quasi la meitat dels ciberatacs. Com protegir-me?

Les pimes pateixen quasi la meitat dels ciberatacs. Com protegir-me?

Consells per a mantindre fora de perill les dades i evitar intromissions en les xarxes de les empreses

T'imagines que, de sobte, perderes tota la informació del teu negoci o la capacitat d'accedir a ella? O que controlaren els correus corporatius, suplantaren la teua identitat, feren càrrecs fraudulents en els comptes de l'empresa o, fins i tot, convertiren els monitors de l'ordinador en dispositius de vigilància? Ser una de les empreses que pateixen ciberatacs és més habitual del que penses. I encara són més vulnerables les petites i mitjanes empreses, objectiu d'un 43% de les intromissions, calcula la companyia russa de ciberseguretat *Kaspersky *Lab.

Segons l'estudi Global *Information *Security *Survey 2018-19 elaborat per *EY mitjançant consulta a més de 1.400 directius, els seus majors temors són la pèrdua d'informació de clients, de dades financeres i de plans estratègics. Per a evitar-ho, diversos informes calculen que la despesa en ciberseguretat empresarial aconseguirà els 124.000 milions de dòlars en 2019 a tot el món. Les grans corporacions són conscients del que es juguen i inverteixen, i molt, en prevenció, però, què pot fer una empresa de reduïda grandària per a protegir-se? El primer és conscienciar-se i estendre la seua importància a tota l'organització, i després seguir amb interés els consells dels experts.

Més informació

Fuente: elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia