FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes, pessimistes amb la seua recuperació

Les pimes, pessimistes amb la seua recuperació

Un informe de *Infojobs reflecteix que el 70% de les empreses consideren que la situació econòmica no millorarà a curt termini

Un 70% de les petites i mitjanes empreses (pimes) són pessimistes amb la seua recuperació. Així es reflecteix en l'informe sobre el mercat laboral a Espanya que ha publicat *Infojobs, arran de l'evolució de les empreses després de la crisi provocada per la Covid-19.

L'informe s'ha elaborat durant els mesos de febrer a juny del present any. En ell es posa de manifest que a principis de 2020 s'esperava que el context econòmic fóra advers referent a les previsions econòmiques.

I és que, des de *Infojobs recorden que a principi d'any es preveia una desacceleració de l'economia espanyola. El mes de gener va començar, a més, amb una taxa d'atur del 14% a Espanya,

d'acord amb l'Enquesta de Població Activa de l'INE. Es doblegava així la mitjana de la Unió Europea a nivell de desocupació.

A això va caldre afegir-se-li, uns mesos després la crisi provocada per la *Covid.19, que ha suposat la destrucció de més de 300.000 ocupacions fins al mes de setembre, segons dades d'afiliats a la Seguretat Social.

Pitjor situació els pròxims mesos

La situació no és encoratjadora per a les pimes. D'acord amb l'estudi publicat per *Infojobs, un 73% de les empreses de menys de 50 empleats considera que la situació dels pròxims sis mesos empitjorarà. Hi ha unes certes diferències amb les empreses de més de 50 treballadors. De fet, un 66% de les empreses de més de 50 treballadors creu que la situació empitjorarà.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia