FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes que invertisquen en tecnologia seran les més beneficiades de l'augment de la despesa després de la pandèmia

Les pimes que invertisquen en tecnologia seran les més beneficiades de l'augment de la despesa després de la pandèmia

Les petites i mitjanes empreses que s'estiguen preocupant per adoptar noves solucions tecnològiques adequades al seu model de negoci seran les que més beneficiades resulten després de la pandèmia, quan la despesa dels consumidors repunt de nou. Així ho assenyala un estudi realitzat per una plataforma de finances en línia per a pimes, *Xero.

Les petites i mitjanes empreses que s'estiguen preocupant per adoptar noves solucions tecnològiques adequades al seu model de negoci seran les que més beneficiades resulten després de la pandèmia, quan la despesa dels consumidors repunt de nou. Així ho assenyala un estudi realitzat per una plataforma de finances en línia per a pimes, *Xero. Segons l'informe, malgrat la situació econòmica, complicada per a moltes famílies i empreses, les restriccions i confinaments de l'últim any han fet que els consumidors que no s'han vist perjudicats econòmicament per la situació hagen estalviat més diners de l'habitual, més que res perquè no han tingut on o en què gastar-ho.

Quan finalitze la pandèmia, tornaran a gastar amb normalitat, i és molt probable que molts es posen al dia i realitzen compres ajornades durant aquest últim any. I els més beneficiats seran, com hem vist, les pimes que hagen apostat per la tecnologia. Però també per un acusat canvi de tendència en els sentiments dels consumidors. Ja són aproximadament la meitat els consumidors que ara senten més fidelitat pel comerç local i les pimes pròximes, en comptes de per les grans signatures.

De fet, al voltant de la quarta part de consumidors tenen plans de comprar més en el comerç local quan canvie la situació, sobretot als països en els quals encara estan amb fortes restriccions, com el Regne Unit, que segueix en un confinament bastant estricte.

Però els consumidors volen més que només una relació basada en compres i transaccions. Volen interacció personal al cap d'un any de distància social. És per això que les pimes haurien de centrar-se en la construcció de relacions, a generar confiança i en la creació de llaços forts en la seua comunitat. Sobretot en el cas dels comerços.

Per a això, moltes pimes hauran de tirar mà de la tecnologia, però hauran de triar amb cura les eines a utilitzar. Molts ja ho estan fent, amb molts apostant per passar-se al núvol i altres adoptant solucions de *ticketing digital per a abandonar el paper, la qual cosa també millora la seua imatge quant a respecte pel medi ambient.

Més informació

Font: muycomputerpro.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia