FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes reclamen millor connectivitat per als seus negoci

Les pimes reclamen millor connectivitat per als seus negoci

Un 21% de les petites i mitjanes empreses demana millores en el servei de banda ampla

Malgrat que el 98% de les empreses espanyoles disposa de banda ampla, no totes estan satisfetes amb la connectivitat dels seus negocis. No obstant això, el 21% de les pimes reclama millores en el servei de banda ampla. Així ho recull l'enquesta sobre la Connectivitat a Espanya que ha elaborat *CONETIC.


En l'estudi, en el qual han participat més de 400 empreses, les queixes més comunes es deuen als talls en la comunicació, així com en el mal senyal a causa de les inclemències del temps. També hi ha queixes per una escassa cobertura o l'existència de zones, com a polígons, als quals no arriba la fibra.

La tecnologia de banda ampla pitjor valorada per les empreses és l'ADSL. Un 46% de les petites i mitjanes empreses creuen que podria millorar la seua connexió. Un 35% dels enquestats que pitjor valoren l'ADSL es troben a Lleó, un 19% d'ells estan a Astúries, un 15%, a Cantàbria, un 11%, a Palència, mentre que la resta es troben repartits entre Burgos, Guadalajara, Salamanca, La Rioja, Las Palmas de Gran Canaria, Pontevedra i Zamora.

Velocitat de connexió

La velocitat de connexió és una altra de les queixes més comunes. Un 57% dels enquestats afirma que la seua velocitat de connexió és inferior als 50 MB. Un 22% d'ells disposa d'una velocitat de connexió d'entre 50 MB i de 100 MB.

Més informació

Font:cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia