FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Llancen una plataforma de ciberseguretat dirigida a pimes

Llancen una plataforma de ciberseguretat dirigida a pimes

Les empreses podran conéixer el seu nivell de ciberseguretat i respondre eficaçment a les amenaces que reben

Cyber *Guardian. Així és com es denomina la plataforma que Santander i *Facturum han llançat per a ajudar les petites i mitjanes empreses (pimes) a defensar el seu negoci digital dels ciberatacs.


Actualment, un 70% dels ciberatacs que es produeixen a Espanya són contra les pimes. S'estima que els danys ocasionats poden ascendir a 35.000 euros, a més dels costos operatius, *reputacionales, així com la potencial pèrdua de clients que això suposa per a les empreses.

A través d'aquesta plataforma, les empreses poden avaluar el seu risc de ciberseguretat i previndre els possibles ciberatacs que puguen rebre. La plataforma proporciona alertes de seguretat durant les 24 hores del dia tots els dies de la setmana i permet respondre a tota mena d'amenaces sense necessitat que l'usuari tinga coneixements específics en aquest àmbit.

Puntuació de ciberseguretat

Les empreses podran, a més, utilitzar una eina que els permeta puntuar la ciberseguretat amb la qual compta la seua empresa. Aquesta eina també facilitarà a l'usuari realitzar un seguiment i control continu del seu negoci i gestionar d'una millor manera els seus riscos.

D'altra banda, *Cyber *Guardian se centra en ajudar les empreses a protegir tots els dispositius que té. Gràcies a ella es poden monitorar, detectar i eliminar els virus, *ransomware, troians i *spyware, coneguts o no i ajuda a detectar eventuals fallades de seguretat en les webs de la pime.

Independentment que la plataforma ajude l'empresa a monitorar i tindre un major control de les seues possibles amenaces, també exerceix una labor fonamental per a conscienciar als treballadors. Aquest sistema permet enviar simulacions de *phishing als empleats, perquè aprenguen a reconéixer els correus maliciosos i sàpien com actuar enfront d'ells. De fet, podran rebre una formació específica en matèria de ciberseguretat amb l'ajuda d'aquesta plataforma.

Finançament del servei

A l'hora d'implantar aquest servei, les empreses poden accedir a un descompte del 50% de Santander i la plataforma també podria finançar-se durant el primer any amb els fons europeus *NextGenEU, dins de la categoria Ciberseguretat en l'àmbit del Kit Digital.

Les empreses que tinguen entre 11 i 49 treballadors poden sol·licitar també un import màxim de 6.000 euros, per a categories de ciberseguretat com *Cyber *Guardian. Les pimes que obtinguen el bo digital poden tindre l'eina a cost zero durant el primer any.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia