FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Naix #AdelantePymes, la primera plataforma gratuïta de networking per a Pimes i autònoms orientada a la presa de bones decisions

Naix #AdelantePymes, la primera plataforma gratuïta de networking per a Pimes i autònoms orientada a la presa de bones decisions

Els directius de Pimes podran potenciar les seues estratègies de lideratge mitjançant el *expertise de perfils *decisores de grans companyies i professionals de diferents àmbits i sectors.
El projecte està impulsat per *Dir&Ge, la plataforma líder de l'entorn directiu amb més de 10 anys d'experiència a fomentar el creixement empresarial i el *networking C-*Level.

Les bones decisions empresarials són les que marquen el creixement de qualsevol negoci. Però Com saber si la decisió presa és la correcta? #*AdelantePymes està orientada, precisament a ajudar autònoms i directius de petites i mitjanes empreses a millorar aqueixa presa de decisions a la qual s'enfronten diàriament.

Professionals vinculats al lideratge de Pimes així com *decisores de xicotets negocis podran unir-se de manera gratuïta a www.adelantepymes.com, la primera plataforma de *networking específicament creada per a aqueix segment professional. Els usuaris accediran, a través de diferents esdeveniments virtuals, a coneixement associat al creixement empresarial.

Perfils directius pertanyents a grans companyies de diferents àmbits seran els encarregats de compartir les seues habilitats i *expertise entre aquesta nova comunitat.

Seminaris, *workshops, entrevistes, casos d'èxit o píndoles informatives
El programa #*AdelantePymes oferirà un valuós itinerari de continguts, la primera part dels quals es desenvoluparà entre els mesos d'abril i juliol. Durant aquest període se celebraran diferents esdeveniments virtuals a través de formats com a seminaris, *workshops, entrevistes, casos d'èxit o píndoles informatives.

Més informació

Font: directivosygerentes.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia