FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Naix un programa pilot de treballadors autònoms itinerants en pobles en risc de despoblació de la Comunitat Valenciana

Naix un programa pilot de treballadors autònoms itinerants en pobles en risc de despoblació de la Comunitat Valenciana

El llistat inicial de professionals es donarà a conéixer dilluns que ve, 28 de juny

La Generalitat, a través de l'Agenda Valenciana *Antidespoblament (*AVANT), la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (*FVMP), i la Mancomunitat de l'Alt Palància, posa en marxa el programa pilot '*Itinerant' per a coordinar una ruta de professionals autònoms itinerants que presten serveis bàsics als habitants d'en municipis en risc de despoblació, a preus competitius.

En principi, aquest projecte ofereix fisioterapeuta, veterinària, podologia, informàtica, climatització i refrigeració, carnisseria i fusteria, serveis prioritzats en un mapatge de necessitats realitzat prèviament en els municipis de l'Alt Palància de Castelló. El llistat inicial de professionals es donarà a conéixer dilluns que ve, 28 de juny.

Està previst que '*Itinerant' arribe en els pròxims mesos a dues comarques de les províncies de València i Alacant, avança la Generalitat.

De moment, els municipis de la comarca castellonenca on s'oferiran aquests serveis són Algimia de Almonacid, Almedíjar, Azuébar, Barracas, Bejís, Benafer, Castellnovo, Caudiel, Chóvar, Gaibiel, Geldo, Higueras, Matet, Navajas, Pavías, Pina de Montalgrao, Soneja, Sot de Ferrer, Teresa, Torás, el Toro, Vall de Almonacid, Sacañet, Villanueva de Viver i Fuente la Reina.

Paral·lelament es llança una crida a professionals de la zona perquè s'inscriguen en el programa a través de la pàgina web de *AVANT o del correu electrònic del programa i la *FVMP.

Més informació

Font: elderecho.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia