FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
'No name gin', la ginebra de Segorbe, amb doble medalla de bronze a la qualitat a Londres

'No name gin', la ginebra de Segorbe, amb doble medalla de bronze a la qualitat a Londres

L'empresa associada ALIMENTÀRIA DEL PALÀNCIA obté per segon any consecutiu la medalla de bronze a la qualitat a Londres, amb la seua ginebra NO *NAME *GIN

Fa uns anys, només era un somni en la ment de Jose, des que, en una visita a unes xicotetes instal·lacions de producció de ginebra, a Mallorca, alguna cosa va capturar la seua atenció i el seu instint interior, marcant el camí per a desenvolupar algun dia, aqueix producte que degotava d'aquell antic coure.

Per això, i després de diversos anys d'estudi de fórmules i recopilació d'informació, hui és una realitat embotellada, l'energia i l'essència que cada herba, cada flor, cada arrel, cada fulla, concentra en la transformació a aquest licor.

Preguntant per això al mateix autor, diu el següent:

Quin va ser l'origen d'aquest projecte ?

En una visita a unes antigues instal·lacions a Mallorca, em va quedar una inquietud, que em feia pensar que havia de provar d'elaborar aquest producte, per la combinació d'elements naturals i el seu resultat. M'atreia la idea de fabricar un producte amb punt d'alquimista i alhora de tècnic i de tastador, que proporcionara un plaer culinari i de benestar, tan gran com la ginebra.

Llavors, consideres la ginebra com un "aliment" ?

Bé, no tant un aliment, però sí un producte gurmet que proporciona moments de benestar i plaer gustatiu i olfactori, comparable a altres aliments, salvant les distàncies, i sense confondre amb un consum poc responsable. En concret, aquesta ginebra (*NoNameGin), és de gran aroma i sabor, i està pensada per a prendre en moments de repòs i equilibri, per a gaudir de l'evolució de les seues aromes i per a assaborir i compensar els moments poc agradables del dia.

Recordem que l'origen de la ginebra és Holanda, que la prenien sola, i encara ho fan, en la seua variant "*genever", i que es va començar a combinar amb l'aigua carbonatada pel seu component de quinina, per a reduir el seu amarg sabor, en el seu tractament contra la malària, i després es va començar a prendre com a producte ja de benestar, en aquesta combinació amb l'"aigua amarga " de *Jacob *Sweppe, i també es va continuar prenent sola i elaborant amb altres mètodes al Regne Unit, per a donar valor als soldats en les batalles.

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia