FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Només dos de cada deu empreses aprofiten la formació bonificada

Només dos de cada deu empreses aprofiten la formació bonificada

Un informe de *Fundae revela que només s'han beneficiat d'aquesta mena de formació 340.000 empreses

Tan sols el 20% de les empreses espanyoles han aprofitat la seua formació bonificada. Les dades pertanyen a un informe elaborat per *Fundae. Segons s'indica en aquest, a l'any es beneficien d'aquesta mena de formació 340.000 empreses.


A pesar que anualment participen en aquesta mena de formació 4,6 milions de treballadors, només es cobreix al 20% de les empreses. La taxa de cobertura, destaquen des de *Fundae, correspon al percentatge d'empreses que en algun moment de l'any s'ha beneficiat de la formació. El nombre de companyies que l'ha fet contrasta amb el total d'empreses que estan inscrites en la Tresoreria General de la Seguretat Social.

El pressupost anual per a la formació bonificada aconsegueix els 661 milions d'euros anuals. Actualment, les empreses compten amb un crèdit anual per a poder formar als seus empleats. Aquest crèdit s'obté en funció de la quota que ha ingressat la companyia pels seus treballadors. És la llei de Pressupostos Generals de l'Estat la que calcula els percentatges a aplicar cada any.

420 euros anuals

Les empreses que més suport tenen a l'hora d'accedir als cursos de formació bonificada són les pimes. I és que, segons recorden des de *Fundae, el percentatge per a calcular el crèdit per a la formació és major quant menor és la grandària de les empreses. En aqueix sentit, totes les empreses disposen d'un crèdit mínim de 420 euros anuals, encara que les pimes poden acumular el crèdit no gastat durant 3 anys.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia