FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Pimes, autònoms: com triar proveïdor *cloud?

Pimes, autònoms: com triar proveïdor *cloud?

Una de les claus és tindre en compte que el lideratge en la transformació digital ha de ser *vertica

Triar un proveïdor *cloud és important perquè les petites i mitjanes empreses i els autònoms se sumen a la transformació digital. En l'actualitat la figura dels CIO, això és, dels directors de sistemes d'informació, és important de cara a poder oferir unes solucions segures i de ràpida implementació a aquestes empreses.


Responsables de *IT de *Acens, empresa que presta serveis *cloud a pimes dins del grup Telefónica, de *Sage i de *Sereco consideren que entre les claus per a triar CIO cal tindre en compte que el lideratge dels projectes ha de ser transversal.

Segons detalla el CIO de *Sage Ibèria, Fernando *Galvache, el CIO s'ocupa de consolidar projectes digitals. A més d'això, aquest professional també ha de treballar en una nova manera de relacionar-se, “un vertader lideratge transversal”. Aqueix lideratge deu, al seu judici, “ser un engranatge que ajude a impulsar el canvi, no es tracta de reemplaçar al responsable de negoci o RH, sinó ser un agent facilitador en col·laboració amb totes les àrees.

Un suport “clau” en el procés

De la mateixa manera consideren que el proveïdor de serveis *IT ha de ser un “suport clau” en tot el procés. En aqueix sentit, el director de Serveis de Transformació Digital en *Seresco, Alejandro Blanco, afirma que l'empresa ha de secundar-se en un proveïdor de serveis tecnològics que l'ajude a impulsar la transformació digital. Segons adverteix, la transformació digital “no és màgia, necessita planificació, serietat i confiança”, és per això que a l'hora de triar al millor proveïdor de serveis *cloud l'empresa ha de tindre en compte “la seua capacitat de recursos, talent del seu equip i *expertise en *cloud”.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia