FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Pimes i autònoms denuncien pràctiques abusives en la tramitació dels ICO

Pimes i autònoms denuncien pràctiques abusives en la tramitació dels ICO

Les entitats financeres obliguen a contractar assegurances de vida o altres productes financers

Pimes i autònoms del comerç, oci, hostaleria, turisme, cultura i transport han denunciat pràctiques abusives de les entitats financeres en la tramitació i concessió dels crèdits avalats per l'Estat a través de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO).

En un comunicat, nombroses associacions valencianes que representen a aquests sectors afirmen haver rebut nombroses queixes i testimoniatges dels seus associats sobre males pràctiques i actuacions irregulars de les entitats financeres a l'hora de tramitar les seues sol·licituds de crèdits ICO.

Els afectats asseguren que algunes de les condicions que els han oferit són la venda creuada de productes financers associats a la tramitació dels crèdits ICO, com la contractació "obligatòria" d'assegurances de vida.

A més de la retallada de l'any de manca per a la devolució del crèdit establit pel Govern d'Espanya, imprescindible per a la recuperació de les empreses en un moment d'incertesa i excepcionalitat, i l'aplicació de “interessos desproporcionats, que estan arribant fins al 5 per cent”.

De la mateixa forma, assenyalen que s'estan demanant avals extra més enllà dels garantits pel Govern, així com posant nombroses traves burocràtiques al sol·licitant.

Més informació

Font: larazon.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia