FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Plataforma Pimes assegura que els *ERTE "no serveixen de res si no s'agiliten els tràmits"

Plataforma Pimes assegura que els *ERTE "no serveixen de res si no s'agiliten els tràmits"

Plataforma Pimes ha assegurat que la solució dels Expedients de Regulació Temporal (*ERTE) davant la crisi pel *coronavirus, sense ser la "panacea", representa un "matalàs" de maniobra per a pimes i autònoms, encara que subratlla que aquestes eines "no serveixen de res" si s'allarga massa la seua tramitació.

Segons l'organització en un comunicat, aquest alentiment en la seua gestió provoca retards en les retribucions dels treballadors, per la qual cosa sol·licita, davant aquesta situació i el "col·lapse del Servei Públic d'Ocupació Estatal (*SEPE), que a través d'aquest organisme es tramiten els abonaments de les prestacions segons siguen aprovats els *ERTE, "sense esperar als terminis habituals".

"És necessari que no sols protegim a les empreses i als autònoms, sinó també als seus treballadors, que, al cap i a l'últim, són el motor de la nostra economia i els qui consumiran les nostres produccions una vegada s'alce l'activitat", afigen des de la Plataforma.

Més informació

Font: m.europapress.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia