FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Quan la inversió responsable és cosa de pimes i aporta beneficis

Quan la inversió responsable és cosa de pimes i aporta beneficis

Molt s'ha parlat de la Responsabilitat Social Corporativa i del seu benefici en implementar en el pla estratègic empresarial, aquesta eina. Amb la *RSC no sols millora la relació amb el medi ambient i les persones, també pot ser un canal per a les pimes i crear així treballs responsables.

Àmbits com la cura als majors i la formació online han rebut un impuls per la pandèmia i l'auge de la inversió socialment responsable, ja que com vam veure, no es tracta d'una tendència, sinó d'una manera d'entendre que les necessitats dels consumidors han canviat.


La inversió en pimes amb impacte social, una bona idea

La inversió en pimes amb impacte social no s'ha frenat amb la pandèmia; de fet, s'enforteix pel replantejament d'aspectes com l'atenció a les persones majors i l'ocupabilitat dels joves. La maduració d'un context que va tirar a caminar fa uns anys també afavoreix aquestes noves pràctiques.

La cura professional de persones majors és una eixida laboral. Ja que són un grup de risc i els que pitjor l'han passat durant els primers mesos de la pandèmia, és lògic apostar per la seua cura de la millor manera i garantint una cura de qualitat. El cor de les noves empreses són els cuidadors i els treballadors socials.


Les empreses prefereixen invertir en altres organitzacions que tenen com a prioritat en la seua idea de negoci, metes relacionades amb la responsabilitat social. Per això, moltes que ja havien fet el pas, com la formació online i estan assentades entre el públic, són atractives empresarialment.

El benefici social, un assoliment per a les dues parts implicades

Prestar un servei que immediatament crea un benefici social, especialment amb la Formació Professional de Grau Mitjà, que permet qualificar als que no tenen cap qualificació en àmbits tan necessaris com la infermeria i la informàtica, és d'allò més interessant per a un inversor. El benefici serà doble: per a la societat i per a totes dues companyies.

Els joves i els majors són dos dels col·lectius que pitjor parats han eixit d'aquesta crisi sanitària i econòmica, per la qual cosa tots dos models de negoci són positius i rendibles.

Més informació

Font: pymesyautonomos.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia