FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Què pot realment aportar un *ERP a una pime?

Què pot realment aportar un *ERP a una pime?

En un entorn de forta competitivitat i alta digitalització, aquestes solucions aporten una sèrie d'avantatges fonamentals per a la consecució i gestió de clients.

Estar permanentment connectats, la realitat que marca els temps que vivim. I amb la qual naixen les generacions que en unes dècades gestionaran les empreses de gran part del món. Com influeix això en la teua empresa?

Per a un empresari, accedir des del seu dispositiu mòbil, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, als comptes de la seua empresa per a l'obtenció d'informació o per a gestionar qualsevol operació és transcendental, a més d'un avantatge competitiu.

Un *ERP (*Enterpise *Resource *Planning) és un Sistema de planificació de recursos empresarials que permet optimitzar la gestió del temps de qualsevol negoci de manera integral. A través d'aquest programari es pot tramitar projectes o prendre ràpides decisions gràcies a la visualització de dades i informació provinents d'un o diversos departaments de l'empresa.

Entre alguns exemples d'operacions que poden realitzar-se amb un *ERP trobem la gestió d'estoc, les comandes web o les transferències online, així com la gestió de clients i incidències. Els *softwares *ERP amb accessibilitat mòbil permeten a les pimes traure el màxim rendiment a tots els seus recursos, i, segons els experts de sage.com, també possibilita desenvolupar noves capacitats amb les quals competir en el mercat digital.

Entre els motius perquè una pime invertisca en un *ERP i accessibilitat mòbil trobem les traves que s'eliminaran en el creixement de l'empresa, sempre que es contracte un *ERP amb mòduls adaptables a les teues necessitats.

Més avantatges d'un *ERP

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia