FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Quines empreses valoren més les pimes i autònoms, i per què?

Quines empreses valoren més les pimes i autònoms, i per què?

Pimes i autònoms valoren ara més a les empreses TIC pel seu paper a l'hora de permetre'ls operar en els mesos més crus de la pandèmia, segons es desprén dels resultats de l'última versió de l'estudi que realitza trimestralment la consultora *Advice sobre èxit empresarial. Encapçalen la llista Telefònica amb Telefònica *Tech, Vodafone, Orange i *MásMóvil.

En la part de tecnologia, telecomunicacions i digital d'aquest estudi, destaca que el 87% de les pimes, *micropymes i autònoms han pogut continuar treballant en remot, en mobilitat o mitjançant teletreball, la qual cosa ha donat com a resultat que hui les empreses tecnològiques estiguen millor valorades que abans.

De fet, en cinc mesos s'ha avançat cinc anys en transformació digital de les pimes i autònoms, subratlla el document. “Operadores de telecomunicacions i empreses tecnològiques han impulsat l'adopció intensiva i massiva de *cloud *computing, *big data, *machine *learning, ciberseguretat, comerç electrònic, *omnicanalidad, augmentant en 15 punts percentuals l'adopció d'aquestes tecnologies per part de les pimes i autònoms”, assegura Jorge Díaz *Cardiel, soci director de la companyia que signa aquest treball.

Segons el rànquing que estableix el document, algunes de les empreses TIC més rellevants per a aquest grup d'empreses són Telefònica amb Telefónica *Tech, Vodafone, Orange, *MásMóvil, HP, Lenovo, Dell, *Acer, Apple, Microsoft, *Sage, *Salesforce, *Oracle, Samsung, *Amazon, Google.

Com s'observa, les operadores han eixit reforçades, probablement –com suggereix l'estudi– per haver permés la continuïtat de les operacions, assegurant la connectivitat a Internet i la telefonia fixa i mòbil.

Pimes i autònoms del sector serveis, en els quals s'inclou el comerç, també reconeixen el rol que ha tingut la venda online en la seua resposta a la crisi, per la qual cosa millora la valoració de les grans plataformes com *Amazon, *eBay, Facebook, WhatsApp o *Shopify, entre altres.

Més informació

Font: ituser.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia