FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
S'ÀMPLIA A MAIG I JUNY LA INTERRUPCIÓ DE LA PRESCRIPCIÓ DEL CÀRTEL DE COTXES I FURGONETES

S'ÀMPLIA A MAIG I JUNY LA INTERRUPCIÓ DE LA PRESCRIPCIÓ DEL CÀRTEL DE COTXES I FURGONETES

El termini per a interrompre la prescripció del càrtel de cotxes i furgonetes que *FECAP està gestionant a través de *FENADISMER, continuarà durant els mesos de maig i juny.

Des de la *FECAP i a través de *FENADISMER i d'un Fons de Litigació s'està realitzant una reclamació contra un cartell hagut a Espanya per part dels fabricants d'automòbils, que afecta els vehicles nous o km 0, adquirits entre l'any 2006 i el 2013, tant de cotxes com de furgonetes i derivats de turisme; el càrtel va tindre com a efecte l'elevació artificial del preu dels vehicles de fins a un 15% del valor d'adquisició del vehicle.

Durant l'any 2021 el Tribunal Suprem va rebutjar els recursos presentats per cadascuna de les marques, la qual cosa obri la possibilitat de reclamar el mal patit pels adquirents de vehicles durant tots els anys de vigència del cartell, la qual cosa afecta un total de 10 milions de vehicles vinguts a Espanya, sempre que hagueren sigut adquirits en un concessionari oficial, ja siga nou o Km.0, sense que siga necessari que el vehicle seguisca en actiu o sota la titularitat del reclamant.

A causa de diferents sentències dictades per diferents Tribunals nacionals i europeus que han ampliat el termini per a poder reclamar, la mateixa es podrà realitzar independentment que anteriorment s'hi haja o no interromput la prescripció.

La reclamació és totalment gratuïta, gràcies a l'acord aconseguit amb un Fons de Litigació de gran solvència i especialitzat en aquesta mena de reclamacions, per la qual cosa el reclamant no ha de fer cap aportació econòmica en cap moment, siga com siga el resultat del procés judicial.

Per a més informació posar-se en contacte amb el telèfon 964711644, 619940324 o paco@fecap.org

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia