FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
SCA. Les sigles que estableixen les bases per a una bona digitalització en la pime

SCA. Les sigles que estableixen les bases per a una bona digitalització en la pime

Sensibilització, Construcció i Acceleració. Els tres paràmetres clau que necessiten instaurar les pimes, per a iniciar un complet procés de digitalització.

SCA'. Sensibilització, Construcció i Acceleració. Els tres conceptes clau que destaquen des de la Cambra de Comerç d'Espanya, quan aporten recomanacions perquè les petites i mitjanes empreses espanyoles es digitalitzen.


Segons una llista de recomanacions feta pública per l'esmentada entitat, les empreses que vulguen digitalitzar-se tenen, en primer lloc, que sensibilitzar-se. Per a complir amb aquest aspecte les pimes han d'estar primer informades sobre els passos a seguir per a aconseguir l'objectiu. En aqueix sentit és important, assenyalen des de la Cambra de Comerç que coneguen els canvis que aquesta transformació ha suposat per a l'empresa.

És rellevant que aquestes empreses treballen per a aconseguir crear mecanismes que possibiliten aquesta digitalització i que aquests mecanismes s'elaboren entre empreses, institucions i els centres tecnològics. D'aquesta manera les pimes podran accedir més fàcilment a aquesta transformació.

Impulsar el capital humà

D'altra banda apunten que la formació de les pimes en competències digitals, l'impuls de la transferència tecnològica i el finançament és essencial per a aconseguir la digitalització.

En aqueix sentit recorden que impulsar el capital humà digital posa a les pimes més prop del seu objectiu. Per això, les pimes que aposten per això podran tindre beneficis fiscals o bonificacions en les quotes de la Seguretat Social per la formació dels seus empleats o amb la contractació de personal TIC.

Més informació

Font:cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia