FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Sis consideracions que les pimes han de tindre en compte a l'hora d'invertir en TU

Sis consideracions que les pimes han de tindre en compte a l'hora d'invertir en TU

Analitzem sis claus a tindre en compte per a prendre bones decisions tecnològiques.

Les constants innovacions fan que, hui dia, les pimes tinguen accés a més tecnologia que mai. No obstant això, és important no balafiar diners i invertir de manera intel·ligent. Analitzem sis claus a tindre en compte per a prendre bones decisions tecnològiques.

Les pimes tenen davant sí un ampli ventall de tecnologies al seu abast que poden implementar per a continuar sent competitives i prosperar en els seus negocis. No obstant això, sovint aquesta àmplia oferta confon als responsables de la presa de decisions tecnològiques que acaben per implementar les propostes menys idònies.

Triar les tecnologies més adequades als requeriments de les pimes és crucial, ja que no totes les organitzacions tenen les mateixes necessitats. Repassem sis claus a tindre en compte a l'hora de triar les TU més idònies i com les pimes poden aprofitar-les per a continuar creixent.

Aprofitar el núvol
A diferència de les grans empreses, que compten amb molta tecnologia heretada, les pimes tenen l'oportunitat de crear un enfocament modern i més lleuger per a les aplicacions, i ací és on entra en joc el núvol.

La despesa en el núvol de les pimes es va disparar significativament en 2021. Segons un informe de *Flexera, el 53% de les petites i mitjanes empreses que van participar en aquesta enquesta van invertir més de 1,2 milions de dòlars a l'any en el núvol, la qual cosa suposa un augment del 38% respecte a 2020.

A algunes organitzacions els resultarà més fàcil adoptar la TU sota demanda que a unes altres. Però l'objectiu per a tots hauria de ser el mateix: usar la major quantitat de núvol possible.

Crear una plataforma estratègica per al canvi
El núvol facilita la compra de tecnologia, però cal fer-ho de manera estudiada per a no quedar ressagats en poc temps. Les pimes han de pensar com un CIO i adoptar una postura estratègica en cada decisió que prenguen respecte a la seua inversió TU, ja siga programari, xarxes o maquinari.

LES PIMES HAN DE PENSAR EN COM ACCEDIR A les DADES, PROTEGIR-LOS I AMPLIAR ELS SEUS REQUISITS D'EMMAGATZEMATGE

Centrar-se en el valor de les dades
Amb un control estricte de la informació i l'anàlisi adequada, les grans empreses han vist com és possible comprendre amb molt més detall com les activitats del seu negoci afecten el rendiment de l'empresa, la satisfacció del client i el resultat final.

Les empreses més xicotetes també han de fixar-se en les dades. Comprendre on resideix la seua informació és crucial. Per això, les pimes han de pensar en com accedir a les dades, com protegir-los i com ampliar els seus requisits d'emmagatzematge a mesura que creix el negoci.

Pensar en la seguretat de les pimes en termes de risc
Les dades valuoses han d'emmagatzemar-se de manera segura i segura. El fet de no mantindre la informació sota clau podria significar que els detalls confidencials es poden filtrar, la qual cosa podria comportar grans costos en termes de danys a la reputació i multes dels organismes reguladors.

Per això les pimes han de perfeccionar la seua postura de seguretat de manera contínua, avaluar els seus processos i saber on estan els riscos clau per a vincular els recursos, ja siga a nivell de cost, temps i persones.

No en va, la conscienciació és clau perquè les persones deixen de ser aqueixa baula feble que obri les portes a les amenaces de seguretat.

LA TECNOLOGIA POT AJUDAR LES PIMES A MILLORAR EN ELS SEUS NEGOCIS, PERÒ NOMÉS SI LA IMPLEMENTACIÓ DE TU ESTÀ BEN PENSADA

No deixar-se seduir per la transformació digital
No hi ha dubte que la digitalització ha comportat importants avantatges per a tot tipus d'empreses, i les pimes no són una excepció. No obstant això, és important no caure en l'exageració que envolta a la transformació digital.

La tecnologia pot ajudar les pimes a millorar en els seus negocis, però només si la implementació de TU està ben pensada. Per això és clau preguntar-se pel motiu per a escometre la transformació digital, amb quins objectius i el nivell de compromís.

Construir un ecosistema de *partners
En l'actual conjuntura i amb una àmplia oferta de tecnologies que poden ajudar les pimes a continuar sent competitives i aconseguir les seues metes, crear un ecosistema de persones i empreses que contribuïsquen a aquest objectiu és clau.

Ja siguen experts en grans empreses o emprenedors de *startups, és important que les pimes estiguen en contacte amb ells i aprendre de la seua experiència. Tenint en compte que les empreses més xicotetes no poden comptar amb un gran equip, ampliar el seu ecosistema i comptar amb *partners serà clau per a enriquir els seus coneixements.

Més informació

Font: muycanal.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia