FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Solucions de ciberseguretat a l'abast de pimes i autònoms

Solucions de ciberseguretat a l'abast de pimes i autònoms

Qui ha dit que la ciberseguretat només està destinada a grans corporacions? *Proconsi, empresa de ciberseguretat per a tot tipus d'empreses, pimes i autònoms, compta amb tècnics especialitzats que realitzaran una auditoria sobre els seus sistemes. Per a això, els sotmetran a diferents proves, que permetran verificar si estan correctament configurats i actualitzats.

Test d'Enginyeria Social i Plans de formació per a empreses
Gràcies al test d'enginyeria social de *Proconsi, pimes i autònoms disposaran d'una versió clara i concisa sobre el possible impacte d'un atac sobre aquesta. Amb els plans de formació es busca que l'alumne comprenga què és la ciberseguretat i conega les eines més adequades per a protegir-nos.

Consultoria Tecnològica
Els consultors de *Proconsi acompanyaran a la seua organització durant el procés d'adequació al Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació, conforme a l'ISO 27001, a l'Esquema Nacional de Seguretat o una altra norma, esquema o segell de seguretat, d'una forma ràpida i senzilla.

Seguretat Gestionada 24/7
Els tècnics monitoren i actuen de manera proactiva sobre la salut dels sistemes d'informació. Al mateix temps, treballen sobre la capa de seguretat, reaccionant d'igual manera davant els ciberatacs, amb la finalitat de mantindre la integritat, disponibilitat i confidencialitat de la informació, l'element de major valor dins de l'empresa.

Còpia de seguretat Online

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia