FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
TikTok ajuda a les pimes espanyoles en el seu recorregut cap a la digitalització

TikTok ajuda a les pimes espanyoles en el seu recorregut cap a la digitalització

La plataforma ofereix assessorament per a crear comunitat i atraure més clients
El 72% dels usuaris assegura que no els importa veure contingut de marques

Els experts asseguren que una de les claus de la recuperació per al teixit empresarial espanyol després de la pandèmia es troba en la digitalització amb la finalitat d'aconseguir noves audiències en noves localitzacions, optimitzar els processos de gestió i donar un valor afegit a la gestió de clients, entre altres. D'aquesta manera, *TikTok, la plataforma líder de vídeos mòbils en format curt, amb una audiència de més de 100 milions d'usuaris al mes a Europa, pot resultar una ajuda per a les empreses, sobretot petites i mitjanes (pimes), que a Espanya suposen un 99,8% de les empreses i un 66% de l'ocupació salarial total, segons dades proporcionades pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

Una de les eines que *Tik-*Tok posa a la disposició de les petites i mitjanes empreses és el centre de coneixement per a pimes, una plataforma que ofereix a les companyies assessorament eficaç i senzill per a ajudar-los a atraure nous clients i retindre als actuals en els seus mercats clau. Aquest centre de coneixement per a pimes va ser dissenyat per a permetre que totes les empreses puguen començar a activar-se en la plataforma gràcies a aquests recursos que els guien en la seua marxa en *TikTok. A més, des del llançament de la plataforma *Tik-*Tok *For *Business, *TikTok ha vist com cada vegada més marques han aconseguit establir connexions reals amb el seu públic objectiu en la plataforma.

En aquest sentit, un estudi dut a terme per *Clear M&C *Saatchi afirma que la interacció entre usuaris i marques dins de *TikTok es produeix de manera natural, sent un 72% dels usuaris els que asseguren que no els importa veure contingut de marques dins de la plataforma, reafirmant, a més, la idea que els usuaris recorden més les marques que veuen en les diferents plataformes, havent reconegut un 54% de les persones que utilitzen *TikTok recordar haver vist algun contingut de productes o marques i/o haver parlat d'ells.

Més informació

Font: eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia