FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
TikTok llança a Espanya el seu Centre de Coneixement per a ajudar les pimes a ampliar el seu abast en la xarxa social

TikTok llança a Espanya el seu Centre de Coneixement per a ajudar les pimes a ampliar el seu abast en la xarxa social

TikTok, la plataforma de vídeos mòbils de format curt, acaba de llançar el seu nou Centre de Coneixement per a pimes, una nova plataforma que ofereix assessorament eficaç i senzill per a ajudar les petites i mitjanes empreses (pimes) a atraure nous clients i retindre als actuals en els seus mercats clau. Aquest nou centre està disponible a Regne Unit, França, Itàlia i Espanya.

La idea de *TikTok amb el seu nou Centre de Coneixement per a pimes és fer costat a les petites i mitjanes empreses perquè siguen descobertes i connecten amb el seu públic objectiu d'una manera econòmicament assequible, però efectiva, trencant les limitacions que moltes d'elles tenen a l'hora de plantejar-se crear una campanya en xarxes socials. Així, ofereix una sèrie de productes, guies i eines a la disposició dels empresaris.

*TikTok *Ads *Manager
Una altra de les principals formes en les quals *TikTok pot ajudar a les pimes és a través del *TikTok *Ads *Manager, la seua plataforma publicitària d'autoservei, que facilita la creació i gestió de les seues pròpies campanyes. La plataforma està dissenyada per a permetre que empreses de totes les grandàries s'inicien en *TikTok i les pimes puguen unir-se a marques com la seua i preparar-se per a començar a “vendre” en minuts. A més, *TikTok igualarà la inversió publicitària (fins a un màxim de 1.800€) de totes les pimes que invertisquen en la plataforma abans del 15 de desembre perquè puguen arribar ampliar el seu abast durant aquestes festes nadalenques.

Per a conéixer una mica més sobre aquesta iniciativa, hem parlat amb Lisa Friedrich, Directora de pimes en *TikTok Europa:

Com valores la relació actual de les pimes espanyoles amb *TikTok?Són conscients del potencial que pot aportar per als seus negocis?

Tenim una relació molt forta amb moltes pimes a Espanya i creiem que la relació continuarà perdurant gràcies, entre altres coses, al centre de coneixement per a pimes que hem llançat aquesta setmana.

En *TikTok estem compromesos amb ajudar les pimes a captar l'atenció dels clients potencials de manera ràpida i eficaç. *TikTok és la llar d'una comunitat global dinàmica i compromesa, amb 100 milions d'usuaris actius mensuals a Europa que cobreixen els principals grups demogràfics de consumidors.

Quines diferències hi ha entre les pimes espanyoles i les de la resta d'Europa quant al seu ús de *TikTok?

La composició de les pimes espanyoles és realment interessant. Segons dades del Ministeri d'Indústria, més del 99% de les empreses a Espanya són pimes amb menys de 250 treballadors, i curiosament, més del 96% són *micropymes amb menys de 10 treballadors.

És realment emocionant veure com les microempreses, que solen ser molt innovadores i àgils i que poden adaptar-se ràpidament a les tendències, aprofiten la tecnologia i utilitzen plataformes com *TikTok. Observem un desig per la seua part d'introduir-se en plataformes noves com *TikTok i adaptar-se al seu llenguatge i la manera de comunicar tan particular que tenim.

Més informació

Font: marketing4commerce.net

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia