FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
TikTok llança una eina exclusiva per a pimes

TikTok llança una eina exclusiva per a pimes

La xarxa social presenta ‘Segueix-me’ un programa que guiarà a les empreses per a aprofitar tot el potencial de la plataforma

TikTok ajudarà les petites i mitjanes empreses (pimes) a fer créixer el seu negoci per a això ha llançat ‘Segueix-me’, una experiència educativa multicanal que s'ha dissenyat per a ajudar les pimes a aprofitar tot el potencial d'aquesta plataforma.


A través d'aquest programa, les petites i mitjanes empreses comptaran amb recursos de tota mena sobre com començar a usar *TikTok i els ajudarà a compartir les seues històries i a crear comunitat perquè puguen aconseguir els seus objectius.

‘Segueix-me’ s'ha dissenyat també per a proporcionar un full de ruta específic d'aprenentatge n funció dels objectius de la pime. En aqueix sentit, les empreses que participen en el programa rebran un correu electrònic durant sis setmanes amb les millors pràctiques per a dur a terme una campanya en *TikTok i poder integrar la història de la seua marca en els vídeos.

Guia explicativa

Així mateix, *TikTok ha preparat una guia explicativa sobre com es pot configurar el compte d'empresa, com accedir al seu centre creatiu per a obtindre idees de contingut i com poden les empreses aprofitar el *Ads *Manager de *TikTok.

Aquesta iniciativa se suma al fet que responsables de pimes han confessat que aquesta xarxa social els ha ajudat a llançar el seu negoci en Internet, especialment durant la pandèmia. Amb aqueix propòsit llança ara *TikTok ‘Segueix-me’ a fi de contribuir al fet que més empreses se submergisquen en aquesta plataforma i que compartisquen la seua història amb la comunitat.

De fet, ja hi ha petites empreses com @*weareknitters que donen consells en la xarxa a responsables d'altres negocis sobre com poden aprofitar millor el poder de la comunitat, així com la creació de continguts d'entreteniment que impulsen resultats comercials.

‘Segueix-me’ es converteix d'aquesta manera en un programa que aconsella als responsables de les petites i mitjanes empreses a triar els formats adequats per a impulsar les seues estratègies de màrqueting i aconseguir connectar amb l'audiència, crear una comunitat entorn a ells i vendre més.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia