FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
#TodosProtegidos Una iniciativa del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i la Cambra de Comerç d'Espanya

#TodosProtegidos Una iniciativa del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i la Cambra de Comerç d'Espanya

La gradual volta a l'activitat econòmica a mesura que es produïsquen avanços en la lluita contra el COVID19 ha de realitzar-se amb les màximes garanties de seguretat, raó per la qual la utilització d'elements i equips de protecció personal serà molt necessària o fins i tot d'obligat compliment, no sols a curt sinó també a mitjà termini.
Aquest portal informatiu, fruit de la col·laboració entre el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i la Cambra de Comerç d'Espanya persegueix reflectir l'oferta i demanda d'aqueixos equips en tota Espanya.

Objectiu

Facilitar el proveïment d'aquesta mena de productes, perquè les empreses puguen desenvolupar la seua activitat amb seguretat i dins dels paràmetres fixats per les autoritats sanitàries. Canviar el model de producció d'aquesta mena de productes, ara deslocalitzada quasi íntegrament, amb intenció d'assegurar en el futur l'aprovisionament dins del termini i en la forma escaient d'aquests elements de protecció per als treballadors.

Funcionament

A través del portal, les empreses fabricadores i/o distribuïdores poden informar dels productes que ofereixen, així com de la seua capacitat de producció i/o distribució i els terminis de lliurament estimats. Per part seua, es crea un canal perquè les empreses demandants d'aquests elements de protecció puguen informar de les seues necessitats a cada moment.

Productes

El portal ofereix informació d'oferta i demanda relativa a màscares, guants, equips de protecció ocular (ulleres, visors facials, pantalles facials), bates i solucions *hidroalcohólicas. Les empreses poden accedir així mateix a tota la informació publicada per la Secretaria General d'Indústria i Pime relacionada amb les especificacions tècniques requerides per a la fabricació d'aquests productes.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia