FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Tot el que has de saber sobre el Pla Digital 2025 per a pimes

Tot el que has de saber sobre el Pla Digital 2025 per a pimes

Propostes i mesures per a la digitalització de les pimes.

La Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) ha elaborat un document en el qual es planteja un consens polític, econòmic i social amb la finalitat de signar un Acord per a la Digitalització de les pimes a Espanya. L'anomenat Pla Digital 2025 exposa una sèrie d'estratègies i propostes amb l'objectiu que les pimes les executen i posen en marxa per a aconseguir els propòsits del pla.

Les petites i mitjanes empreses són fonamentals en el sistema econòmic del nostre país. Sobretot les que tenen menys de deu empleats, que denominem *micropymes, ja que suposen el 95,6% del total. És per això que el Pla Digital 2025 està basat en aquest tipus d'empreses.

El 79,9% d'elles compta amb equips informàtics i el 76,3% té connexió a internet. No obstant això, d'aquestes últimes, només el 30% té una pàgina web pròpia. En canvi, segons augmenta la grandària i el nombre d'empleats en l'empresa, les xifres augmenten. Quasi totes (el 99,2%) les empreses amb entre 10 i 49 empleats en plantilla té ordinadors i el 98,2% compten amb accés a internet. I d'ella, el 75,8% té la seua pròpia pàgina web.

Aquestes dades posen de manifest com la grandària de l'empresa influeix directament en el seu grau de digitalització. És ací on resideixen l'estratègia i els objectius del pla, que exposem a continuació.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia