FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Un 46% de les pimes reconeix haver patit atacs de ransomware

Un 46% de les pimes reconeix haver patit atacs de ransomware

Quasi la meitat de les pimes han sigut víctimes d'atacs de *ransomware i, encara així, una gran part d'elles manca d'un pla per a mitigar un incident d'aquest tipus, i una de cada cinc opina que no està preparada per a fer front a un atac.

Una nova investigació de *Infrascale posa en relleu que els atacs de *ransomware no són gens inusuals entre les petites i mitjanes empreses, perquè el 46% d'aquestes empreses han sigut víctimes d'aquests atacs. Malgrat això, més d'una quarta part de les pimes enquestades manca d'un pla per a mitigar un atac de *ransomware, i quasi una cinquena part sent que la seua organització no està preparada per a fer front a un atac.

Les companyies que treballen amb empreses (B2B) tenen més probabilitats d'haver patit un atac de *ransomware que les entitats que treballen de cara al consumidor (B2C). Representants del 55% de les empreses B2B asseguren haver sigut colpejats per *ransomware, mentre que el 36% de les organitzacions B2C han sigut víctimes d'atacs de *ransomware.

La majoria de les pimes (83%) asseguren que se senten preparades per a un atac de *ransomware, amb un 10% més entre les organitzacions B2B (87%) que expressen aqueix sentiment enfront de les empreses B2C (77%). No obstant això, el 17% de les pimes restants no senten que el seu negoci estiga preparat per a un atac de *ransomware.

Les petites i mitjanes empreses que van dir no sentir-se preparades per a competir amb els atacants de *ransomware van indicar que el temps i els recursos són els seus pròxims majors enemics en aquesta batalla. El 32% de les pimes tenen poc temps per a investigar solucions de mitigació de *ransomware. Altres 32% de les pimes afirma que els seus equips de TU són tan limitats que asseguen que les seues organitzacions no tenen els recursos adequats per a abordar l'amenaça del *ransomware.

Més informació

Font: ituser.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia