FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Vivers Mes de Valero de Segorbe ha sigut seleccionada com a Empresa CEPYME500 2021

Vivers Mes de Valero de Segorbe ha sigut seleccionada com a Empresa CEPYME500 2021

L'empresa porta més de 20 anys venent plantes ornamentals per tot el món

L'empresa Vivers Mes de Valero S.L. situada a Segorbe, ha sigut seleccionada per la Confederació Espanyola de la Petita i mitjana empresa (CEPYME) com a Empresa CEPYME500 2021.

Així ho ha comunicat a l'empresa el president de CEPYME, Gerardo *Cuerva, destacant la importància d'aquesta distinció que per cinqué any consecutiu "identifica, selecciona i promociona al conjunt de les 500 empreses que lideren el creixement empresarial del país, tant pels seus resultats obtinguts en els últims anys quant a creixement, com per la seua capacitat per a generar activitat i ocupació, potencial d'innovació i projecció internacional".

Segons *Cuerva, Vivers Mes de Valero ha complit amb els criteris establits en termes de facturació, creixement sostingut, grandària i rendibilitat, d'acord amb les seues dades d'accés públic dels quals disposa la Confederació, que s'han avaluat rigorosament per a poder incloure a l'empresa de Segorbe entre les 500 companyies capdavanteres.

Les empreses CEPYME500, formen part d'un Anuari imprés, una guia de referència i de consulta, que es va presentar el passat 2 de novembre en la Borsa de Madrid als mitjans de comunicació. En l'acte es va poder visualitzar i analitzar les principals dades financeres del mig miler de companyies seleccionades, una breu història dels seus orígens, entrevistes amb els seus representants, principals assoliments i projectes de futur.

Al costat d'aquesta publicació, CEPYME ha desenvolupat un portal que presta serveis d'alt valor afegit i dona visibilitat a les empreses CEPYME500 (www.cepyme500.com) on cada empresa pot entrar al seu espai personal i editar-ho amb les claus que se'ls proporcione. Al mateix temps les mateixes empreses poden beneficiar-se de manera gratuïta d'una sèrie de programes destinats a continuar impulsant el seu creixement.

Des de fa més de vint anys, Vivers Mes de Valero, produeix gran varietat i quantitat de plantes ornamentals que embene a tot el món.

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia