FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Vols saber si el teu negoci està preparat per a expandir-se? Prova amb aquesta eina

Vols saber si el teu negoci està preparat per a expandir-se? Prova amb aquesta eina

La Direcció General d'Indústria i de la Pime posa en marxa una eina d'autodiagnòstic

Quan està preparada una empresa per a expandir-se a nous mercats? Poder conéixer la dada és important per a aquelles que somien amb internacionalitzar-se. En aqueix sentit, la Direcció General d'Indústria i de la PIME del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme ha posat en marxa una eina que permet a aquestes empreses realitzar un autodiagnòstic del negoci i conéixer si estan en condicions d'expandir-se a altres països.


L'eina és senzilla. Es pot accedir a ella a través del portal ipyme.org. Els empresaris han d'emplenar un qüestionari en el qual s'aborden qüestions claus per a l'empresa. Una vegada s'ha emplenat, es genera un diagnòstic a través del qual es pot observar l'evolució de l'empresa i unes recomanacions per a preparar-se per a la seua internacionalització.

Es tracta d'una eina interactiva. Entre les preguntes que es formulen a les empreses destaquen algunes sobre estratègia, lideratge i organització, finançament, productes i processos, màrqueting, innovació tecnològica i cooperació i aliances.

Perfil d'empresa

Una vegada s'accedeix a l'eina, s'han d'emplenar els camps referents al perfil de l'empresa. En aquest cas, aquest apartat sol es completa una vegada i no pot modificar-se en el mateix diagnòstic. En cas que es vulga modificar, caldrà crear un nou autodiagnòstic.

Quant a les set opcions organitzatives de l'empresa (Direcció, Organització, Finançament, Productes, Màrqueting, Tecnologia, Cooperació) sobre les quals pregunta, cal recordar que poden emplenar-se aleatòriament i que no és necessari completar-les totes.

Una vegada que s'ha completat cada bloc organitzatiu, la imatge situada en la part inferior de cadascun d'ells canviarà de color. L'usuari veurà que en cadascun dels blocs hi ha una sèrie de preguntes i de possibles respostes que podran marcar-se. En cas d'equivocació en una resposta, aquesta podrà modificar-se.

Finalment, a l'hora de fer clic en el botó de ‘Guardar’ s'emmagatzemarà la informació i es generarà un informe corresponent a l'opció que es troba en pantalla. L'informe serà més precís quantes més respostes s'hagen proporcionat.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia