FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
WHATSAPP *BUSINESS ET PERMETRÀ COMUNICAR AMB ELS TEUS CLIENTS D'UNA FORMA MÉS RÀPIDA

WHATSAPP *BUSINESS ET PERMETRÀ COMUNICAR AMB ELS TEUS CLIENTS D'UNA FORMA MÉS RÀPIDA

WhatsApp *Business ofereix noves funcions per a mostrar notícies a clients


WhatsApp *Business està tenint un any determinant en aquest 2021. Fins a l'aplicació han començat a arribar tot un rosari d'eines enfocades a connectar amb els nostres potencials clients i fer-los veure tot el que poden aconseguir si ens contracten: un producte, un servei i fins i tot una millor comunicació de suport en cas d'ajuda.


I si existeix un contingut dins de l'aplicació que és perfecte per a comunicacions ràpides, concises i temporals, aqueixos són els famosos estats, l'equivalent a les *stories d'Instagram que ens permet pujar una imatge, un xicotet vídeo, adornar-lo de textos, *stickers, *emojis o el que siga i publicar-lo perquè a les 24 hores desaparega solet. Imagineu el potencial d'una venda *express d'un producte a través d'aquest recurs.

Noves maneres de veure els estats

El cas és que des de WhatsApp han pensat que seria bona idea donar noves formes als usuaris d'accedir a aqueixos continguts amb data de caducitat i des de *WABetAInfo ens han descobert que tindrem una altra opció de veure què ens compta a través d'un d'aquests estats les empreses amb les quals interactuem dins dels xats de l'aplicació.

La novetat que acaba de ser albirada en les versions beta d'iPhone ha de veure amb la possibilitat d'accedir al perfil del compte de WhatsApp *Business i reproduir aqueix estat que tenen pujat. Encara que podem anar a veure-ho a la pestanya que té WhatsApp en la part inferior esquerra de la pantalla, al costat dels estats de tots els altres contactes de la nostra agenda, anar al *profile mateix ens garanteix la màxima atenció, sense distraccions.

A més de l'opció de veure l'estat quan toquem en la imatge del perfil, abans de fer-lo tindrem un nou element gràfic que ens assenyala que aqueix compte té un publicat. Es tracta d'aqueixos dos semicercles blaus que envolten la foto i que són l'acuseta que ens indica que tenim contingut pendent de veure. Tal vegada una ofereix llampec que només durarà 24 hores? Un descompte en compres durant un determinat període de temps?

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia