FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Whatsapp Business, una opció real pensada per a la petita i mitjana empresa

Whatsapp Business, una opció real pensada per a la petita i mitjana empresa

Amb aquestes funcions la companyia mostra el seu compromís amb les pimes

El servei de missatgeria més utilitzat del món, Whatsapp, ha presentat les seues noves característiques per a les vendes en línia a través la seua aplicació Whatsapp *Business, disponible per a tots els usuaris amb l'objectiu d'ajudar a les petites i mitjanes empreses en el seu desenvolupament, facilitant les compres i vendes dins de la seua aplicació. Aquest nou moviment de la companyia estatunidenca pot convertir-se en una gran oportunitat per a totes aquelles empreses interessades a acostar els seus productes d'una forma molt senzilla a gran quantitat de possibles clients que ja estan usant l'aplicació.

Whatsapp ha desenvolupat aquesta funcionalitat per a empreses i clients de tot el món, d'aquesta manera s'ha convertit en una espècie de 'taulell' de botiga on enviar preguntes, xarrar sobre els productes i coordinar les vendes. De fet, segons una enquesta recent realitzada per la companyia, el 68% dels adults de tot el món van dir que és més probable que facen negocis o compren a una empresa amb la qual puguen contactar a través d'una plataforma de missatgeria, que a una amb la qual no tinguen aquesta possibilitat. Això s'ha reforçat encara més en l'últim any degut a la pandèmia, en el qual les persones i les empreses han recorregut a WhatsApp per a mantindre's connectades.

Aquesta pot ser una gran oportunitat per a les pimes quan la seua internacionalització i difusió dels seus productes per a accedir a un major públic. Entre les seues característiques està la gestió d'un catàleg des de WhatsApp web on la gent ha trobat una gran manera de descobrir productes i serveis. Hui dia, es poden consultar més de 8 milions de catàlegs de negocis en WhatsApp per a trobar alguna cosa que ens agradaria comprar. Els catàlegs també han permés a empreses de tota mena mostrar i compartir més fàcilment els productes i serveis que ofereixen.

Ara, per a simplificar encara més l'experiència, ofereix als negocis la possibilitat de crear i gestionar el seu catàleg des de la web de WhatsApp, en lloc de fer-ho només des del telèfon mòbil. Aquesta nova opció és més ràpida i facilita la possibilitat d'afegir nous articles o serveis perquè els clients sàpien el que està disponible, ja que molts negocis gestionen el seu inventari des d'un ordinador. Aquesta eina pot arribar a ser de gran utilitat perquè les pimes puguen gestionar el seu catàleg des d'una pantalla més gran que dona major comoditat que la d'un dispositiu mòbil.

Més informació

Font: eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia