FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
6 avanços en publicitat que ajuden les pimes a competir amb les grans marques

6 avanços en publicitat que ajuden les pimes a competir amb les grans marques

Els xicotets anunciants comencen a marcar les regles del joc. Històricament, les pimes i marques més modestes no podien desenvolupar les seues estratègies de màrqueting i publicitat com més els interessava.

Els xicotets anunciants comencen a marcar les regles del joc. Històricament, les pimes i marques més modestes no podien desenvolupar les seues estratègies de màrqueting i publicitat com més els interessava. Havien de fer un esforç (si és que podien) per jugar en la lliga de les grans empreses i en les seues condicions. Aconseguir realitzar una acció de màrqueting podia suposar-los el pressupost anual dedicat a aquesta partida si volien aparéixer en grans mitjans de tirada nacional. En cas que funcionara bé, no tenien capacitat de donar continuïtat a l'acció. I en cas que haguera fracassat, l'invertit era quantiós i no s'atrevien a tornar a arriscar.

Actualment, l'ecosistema publicitari s'obri amb noves possibilitats que estenen la millor publicitat a tots els tipus d'anunciants i els xicotets comencen a explotar-les.

Existeixen 6 avanços en publicitat que fan que les pimes competisquen amb les grans marques:

1.ya no hi ha obligació de pagar mínims elevats: els mitjans tradicionals solen exigir inversions mínimes quantioses per a les estructures de les pimes. Les formes més noves de publicitat eliminen aquestes taxes inicials i amb això conviden al fet que tots tipus d'empreses i marques puguen anunciar-se.

2. Absència de quotes d'entrada, mensuals o per cancel·lació. Són algunes de les exigències econòmiques que continuen duent a terme alguns mitjans i que són una forta barrera d'entrada per als anunciants petits i mitjans. Mitjans digitals i plataformes publicitàries aposten per eliminar aquestes traves econòmiques que impossibilita un context publicitari equilibrat.

3. Eines senzilles de mesurament: tindre la capacitat de mesurar i comprovar en primera persona el rendiment de les campanyes incrementa la confiança de les pimes en les noves tecnologies i en la seua inversió publicitària. A més, els permet tindre informació real per a prendre decisions que marquen el seu negoci.

4. Atenció personal completa. El suport humà que parle el mateix llenguatge que les petites empreses és fonamental per a dur a terme estratègies publicitàries. que poden despertar inquietuds sobre com optimitzar-les i traure'ls el major partit per a cada cas concret.

5. Facilitat d'aprenentatge: per a les pimes el temps té un valor incalculable. A vegades, les gestions per a tancar acords publicitaris es dilaten i el temps que cal invertir per a aprendre noves eines publicitàries és elevat. El nou context permet que les pimes salven tots aquests bloquejos i puguen gestionar les seues campanyes de forma àgil i senzilla.

6. Autogestió: aquesta senzillesa d'aprenentatge permet a les xicotetes marques manejar eines digitals en un breu període de temps i per tant, autogestionar les seues campanyes de publicitat sense intermediaris. Tenen un control total del funcionament i la capacitat d'orientar la seua estratègia en tot moment.

Tot això deriva en una major competitivitat per a les pimes. Comencen a derrocar les barreres d'accés i a crear grans campanyes a través de noves vies. Empreses tecnològiques estan creant sistemes que democratitzen la publicitat. La posen a l'abast d'aquest tipus de marques perquè puguen desenvolupar estratègies de màrqueting com les grans corporacions. És així com les pimes són capaces de fer front a les marques més potents i aconseguir resultats significatius amb impacte directe en els negocis.

Continuar llegint Més informació

Font: *TreceBits

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia