FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
Ajuda destinada al manteniment del treball per dones autònomes embarassades per la contractació de persones desocupades (termini de 4 de febrer a l'1 d'octubre de 2020)

Ajuda destinada al manteniment del treball per dones autònomes embarassades per la contractació de persones desocupades (termini de 4 de febrer a l'1 d'octubre de 2020)

Objecte del tràmit: La concessió de subvencions per a fomentar l'emprenedoria a través del programa de suport al manteniment del treball autònom de dones, pel qual s'atorga una subvenció per la contractació de persones desocupades que efectuen dones autònomes embarassades o en procés d'adopció, a fi que puguen transferir-los el coneixement necessari que possibilite el manteniment de l'activitat durant la baixa maternal.

Qui pot iniciar-ho?

Interessats/Sol·licitants

Dones treballadores autònomes que en el moment de la contractació subvencionable es troben embarassades o en procés d'adopció.

Requisits

a) No estar incursos en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari, assenyalades en els apartats 2 i 3 de l'article 13, de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions; a aquest efecte, les entitats presentaran la corresponent declaració responsable.

b) En cap cas podran resultar beneficiàries les persones sòcies de societats mercantils, cooperatives, societats civils i societats laborals, així com el personal membre de comunitats de béns i personal autònom col·laborador.

Inici

Quantia de l'ajuda/Procediment de cobrament

L'import de la subvenció ascendirà a:
a) En el cas de contractes temporals a jornada completa d'almenys 3 mesos de duració: 1.500 euros
b) En el cas de contractes temporals a jornada completa d'almenys 6 mesos de duració: 3.500 euros

Els imports indicats s'incrementaran en 500 euros si es contracta a una persona amb diversitat funcional o una dona.

Els contractes a temps parcial d'almenys 30 hores setmanals resultaran subvencionables, amb reducció proporcional de la quantia de l'ajuda.

La liquidació de les ajudes s'efectuarà una vegada justificades les condicions establides, lliurant-se d'una sola vegada l'import de l'ajuda concedida. No obstant això, aquestes ajudes queden condicionades a l'existència de crèdit suficient.

Inici

Quan sol·licitar-ho?
Termini de presentació

Inicie endemà publicació de l'extracte d'aquesta Resolució (DOGV 8731 de 3/2/2020) i finalitzarà 1 d'octubre de 2020. Amb caràcter addicional a aquest termini general, les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos des de la contractació objecte de la subvenció.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia