FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
BONO SOCIAL D'ELECTRICITAT

BONO SOCIAL D'ELECTRICITAT

El bo social d'electricitat és un descompte en la factura elèctrica. Nous beneficiaris treballadors autònoms que complisquen els requisits.

D'un 25% per a consumidors vulnerables que complisquen els requisits establits.
D'un 40% per a consumidors vulnerables severs que complisquen els requisits establits.
Si a més, s'és un consumidor en risc d'exclusió social, perquè s'està sent atés pels serveis socials d'una administració autonòmica o local que paguen almenys el 50% de la factura, no s'haurà de fer front a la factura elèctrica i, en cas d'impossibilitat temporal per a fer front al pagament, no es podrà interrompre el subministrament elèctric.
*COVID 19:

Nous beneficiaris. Seran considerats consumidors vulnerables i podran accedir a un 25% de descompte en la seua factura elèctrica:


Els treballadors autònoms que hagen cessat la seua activitat a causa del *COVID 19 que complisquen els requisits establits.

Els treballadors autònoms que a, causa del *COVID 19, hagen vist disminuir la seua facturació un 75% respecte al semestre anterior que complisquen els requisits establits.

Més informació

Font: bonosocial.gob.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia