FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
CREATEC-CV -- SUBVENCIONS PER A CREACIÓ D'EMPRESES DE BASE TECNOLÒGICA 2020 (Des del 12/01 al 04/02/2021)

CREATEC-CV -- SUBVENCIONS PER A CREACIÓ D'EMPRESES DE BASE TECNOLÒGICA 2020 (Des del 12/01 al 04/02/2021)

Presentació sol·licituds: Des del 12/01/2021 fins al 04/02/2021 (a les 23.59:59 hores)

OBJECTIU

Fomentar l'emprenedoria innovadora de base tecnològica, la diversificació empresarial, el creixement econòmic i la creació d'ocupació de qualitat en el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana, donant suport al desenvolupament d'empreses les activitats de les quals es basen en l'explotació del coneixement i la tecnologia.

EMPRESES BENEFICIÀRIES

Petites empreses innovadores i de base tecnològica, amb seu social o establiment de producció situat en la Comunitat Valenciana en el moment de la presentació de la justificació dels projectes aprovats. Hauran de tindre en el moment de presentació de la sol·licitud una antiguitat inferior a cinc anys
Empresa innovadora: tota empresa que complisca almenys un dels següents requisits:
a) Poder demostrar, mitjançant una avaluació realitzada per un expert extern i aportada al costat de la sol·licitud d'ajuda, que desenvoluparà, en un futur previsible, productes, serveis o processos nous o millorats substancialment en comparació amb l'estat de la tècnica en el seu sector i que porten implícit un risc de fracàs tecnològic o industrial.
b) Tindre uns costos de recerca i desenvolupament que representen un mínim del 10% del total dels seus costos d'explotació durant almenys un dels tres anys previs a la concessió de l'ajuda. Si es tracta d'una empresa nova sense historial financer, que es compleixen aquests llindars segons l'auditoria de l'exercici fiscal en curs.

Empresa de base tecnològica (*EBT): aquella l'activitat principal present de la qual alguna de les següents característiques:
a) Tractar-se d'una activitat centrada en l'explotació de productes o serveis que requerisquen l'ús de tecnologies o coneixements obtinguts a partir de l'activitat investigadora de la pròpia empresa beneficiària, o d'altres empreses o organismes d'investigació dels quals els hagueren obtinguts. L'estratègia de negoci de l'empresa beneficiària haurà de contemplar el desenvolupament i evolució de les esmentades tecnologies i coneixements, acreditant disposar de la capacitat tècnica i humana suficient per a fer-ho.
b) Activitat i estratègia de negoci basada en el domini intensiu del coneixement científic i tècnic com a factor competitiu que possibilite el desenvolupament de nous productes, serveis o processos per a la seua introducció en el mercat, excloent l'oferta de serveis d'I+D a mesura per a tercers.

SUBVENCIÓ

Subvenció a fons perdut de fins al 70% del pressupost subvencionable.

Es podrà anticipar el pagament fins a un 90% de la subvenció concedida. Per a això serà necessari la constitució d'una garantia del 15% de l'import anticipat, que haurà de depositar-se en les delegacions de l'Agència Valenciana Tributària (AVT) a Alacant, Castelló o València.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia