FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Ayudas y subvenciones (Mostrar tot)
Programa de competitivitat turística

Programa de competitivitat turística

Els beneficiaris d'aquest servei d'assessorament de turisme són pimes, microempreses i autònoms del sector turístic, donats d'alta en el cens de l'I.A.E., interessats a millorar la seua competitivitat.

El Programa de Competitivitat Turística és un programa d'ajudes finançat per *FEDER, la Generalitat a través de *Turisme Comunitat Valenciana, i Cambra Castelló, destinat a Pimes i autònoms del sector turístic amb l'objectiu principal de contribuir a la millora competitiva del sector turístic mitjançant mesures que establisquen les bases adequades per al seu desenvolupament.

Potenciar el creixement de les empreses turístiques mitjançant l'adopció de la cultura de la innovació i l'ús de les TIC.

Proporcionar eines i solucions que promoguen la competitivitat en el sector i ajuden a millorar la seua productivitat.

Establir processos per a la identificació de necessitats de les empreses turístiques i crear eines que faciliten l'adaptació del sector a les noves necessitats.

Les sol·licituds s'acceptaran a partir del 21 de maig a les 9.00 hores i fins al 31 d'octubre de 2019 a les 14.00 hores o fins a esgotar pressupost.

Més informació

Font: Cámara de Comercio de Castellón

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia