FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Financiación (Mostrar tot)
ACTUALITZACIÓ -  LÍNIES DE FINANÇAMENT DEL *INSTITUT *VALENCIÀ DE *FINANCES

ACTUALITZACIÓ - LÍNIES DE FINANÇAMENT DEL *INSTITUT *VALENCIÀ DE *FINANCES

S'uneixen cinc noves línies a les dues ja existents, que es van publicar en el DOGV el mes de març passat (Préstecs IVF-Inversió i Préstecs IVF-Circulant) que no tenien cap mena de bonificació, encara que si condicions d'operació financera avantatjoses.

S'ha publicat en el DOGV EL 09-04-2019, cinc noves línies de finançament del *Institut *Valencià de *Finances (IVF), a través de les quals es concediran préstecs bonificats (en tram no reembossable o en tipus d'interés) al desenvolupament de projectes i inversions d'empreses de la Comunitat Valenciana. Concretament, les noves línies de finançament bonificat són:

Préstecs bonificat IVF-Inversió gran empresa.
Préstecs bonificat IVF-Inversió pime.
Préstecs bonificat IVF-Circulant.
Préstecs bonificat IVF-Desenvolupament sostenible.
Línia IVF & *AVI Recerca i desenvolupament.

Aquestes cinc línies s'uneixen a les dues ja existents, que es van publicar en el DOGV el mes de març passat (Préstecs IVF-Inversió i Préstecs IVF-Circulant) que no tenien cap mena de bonificació, encara que si condicions d'operació financera avantatjoses.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia