FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
BLOCKS&BEERS DAYS

BLOCKS&BEERS DAYS

Els pròxims dies divendres 18 i dissabte 19 de gener de 2019 *Blocks&*Beers amb la col·laboració de *Avalbit i la Diputació de Castelló han organitzat un nou *Blocks&*Beers *Days.

Els pròxims dies divendres 18 i dissabte 19 de gener de 2019 *Blocks&*Beers amb la col·laboració de *Avalbit i la Diputació de Castelló han organitzat un nou *Blocks&*Beers *Days. Un esdeveniment totalment gratuït amb la pretensió de donar a conéixer alguns aspectes bàsics de la tecnologia *blockchain, les seues repercussions en la nostra vida diària, i les noves possibilitats que s'ofereixen al món mitjançant aquesta tecnologia.

Tallers formatius, conferències i *networking per als preinscrits i un molt, molt bon ambient, és el que podran trobar els interessats en el món *blockchain que vulguen passar unes jornades amenes aprenent sobre *criptos i divertint-se.

APUNTA'T, ÉS GRATIS!

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia