FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
Com pot el big data ajudar a la meua pime

Com pot el big data ajudar a la meua pime

El big data és imprescindible perquè pimes i emprenedors prenguen la millor decisió per al seu negoci

Hui dia, el nombre d'empreses que recorren a solucions per a traure tot el profit de les dades massives continua creixent de manera exponencial. Recollir dades i interpretar-los per a conéixer millor al client o el mercat ajuda a crear estratègies personalitzades. I és que el *big data és imprescindible perquè pimes i emprenedors prenguen la millor decisió per al seu negoci. Aquestes són els seus principals avantatges:

OPTIMITZACIÓ
Les dades són una guia per a guanyar en eficiència i solucionar problemes: es poden predir possibles errors en la cadena de producció, estalviar costos i temps o respondre a una demanda creixent

“Prendre decisions més intel·ligents basades en el *big data i reorientar l'estratègia genera impacte en el compte de resultats”

CARLOS MARTÍNEZ MIGUEL *Director global del Negoci de *Big Data i *IA Telefònica Empreses

DIFERENCIACIÓ
L'anàlisi del *big data ajuda a les organitzacions a identificar noves oportunitats i obrir noves línies de negoci. D'aquesta forma s'aconsegueixen operacions més eficients, majors guanys i clients més feliços.

Més informació

Font: lavanguardia.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia