FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
La sostenibilitat, un compte pendent per a les pimes

La sostenibilitat, un compte pendent per a les pimes

Reyes Maroto aposta per involucrar a les pimes per a una transició més ràpida

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme en funcions, Reyes Maroto, ha afirmat que "és necessari involucrar a les pimes en la cultura de la sostenibilitat perquè la transició siga molt més ràpida", durant la jornada La sostenibilitat com a factor estratègic de la pime, que ha sigut organitzada per la Cambra d'Espanya, CEOE-*Cepyme i la Secretaria d'Estat de Comerç, a través del *Icex, en el marc del Cim del Clima COP25.

Així mateix, ha anunciat que el Govern està treballant en programes específics per a les pimes, amb l'objectiu d'ajudar-les en la seua transformació sostenible, "perquè s'ha establit el canvi climàtic com a pilar estratègic de les polítiques públiques".

Factor estratègic

Per part seua, el president de la Cambra d'Espanya, José Luis Bonet, ha posat en relleu que les grans empreses espanyoles han assumit ja les pràctiques de responsabilitat social corporativa i ara "el gran repte és conscienciar a les pimes perquè siguen capaces d'associar la rendibilitat econòmica amb l'impacte social i mediambiental".

El president de *Cepyme, Gerardo *Cuerva, ha destacat durant la seua intervenció que "la sostenibilitat és un factor estratègic per a les pimes i una oportunitat per a millorar la competitivitat i impulsar la innovació" i ha recordat que les empreses són responsables de més de la meitat de la despesa nacional en protecció del mitjà *am-*biente.

Per a això, ha reclamat un "escenari propici", que afavorisca la sostenibilitat en les pimes i que tinga en compte el necessari finançament i el suport públic per a aconseguir aquests objectius. "Empreses més competitives seran empreses més sostenibles i els incentius a la sostenibilitat ajudaran a millorar la innovació i els processos respectuosos amb el medi ambient", ha conclòs.

Més informació

Font: eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia